Forum - Dodatki Bollywood
![]() |
Dodatki Bollywood
|
|---|---|
|
2008-09-11 13:43:59
|
Dodatki BollywoodCześć tu możecie dzielić się wrażeniami i nie tylko o swoich ulubionych filmach i dodatkach Bollywood. Mi osobiście najbardziej podobają się filmy z Shah Rukh Khanem oraz Kajol. Ja uwielbiam "Żona dla zuchwałych", "Czasem słońce, czasem deszcz", "Coś się dzieje" i inne....
Namaste!!!
|
| 2008-09-11 14:00:15 | Dodatki BollywoodCześć, ja najbardziej przepadam, że filmami z Hrithik Roshan i Aishwaryą Rai, chociaż Kajol i SRK też nie pogardzę. Super są filmy Krrish, Eklavya i Jodhaa Akbar, w tym ostatnim HR po raz kolejny zadziwia, i to w dobrym znaczeniu. Chyba urodził się do tej roli. Lekkie kino Bollywoodowe potrafi być bardzo fajne, ale jeśli sięgniemy tzw. ambitne kino z Indii, możemy się przekonać, że robią tam naprawdę piękne, niezapomniane filmy. Szkoda, że tak wielu ludzi gardzi Bolly, chociaż widzieli jeden albo wcale, i nie próbują dać temu kinu należnej szansy. A ono przecież nie tylko bawi i wzrusza, ale też czaruje, uwodzi i zachwyca.
|
|
2008-09-11 15:33:08
|
Dodatki Bollywoodkino bolly to najleprze kino pod słonce mają oni najpiekniejsze filmy fanka boly jestem juz od 6 lat !! i ludzie którzy niedoceniaja tego kina to napewno niewidzieli zadnego filmu albo widzieli jakis kiepski !! z mojej rodziny i znajomych nikt nie mogł zcierpiec tych filmów jak je oglądałam to głowami kiwali !! dopuki ich nie wytargałam przed tv i byli zmuszeni oglądac zemna te filmy !! mój ojciec najwiekszy wróg filmów bolly jak usiadł i oglądał zemna te filmy to sam sie popłakał no i mam w koncu spokuj zaden mi juz nie gledzi co ty ogladasz tylko oglądaja ze mna i tak wsumie było z kazdym moim zajomym dopuki ich nie obejrzeli !!! wiec teraz do ludzi którzy gardza bolly przekonajcie sie sami zobaczcie uwaznie jeden lub dwa filmy i zobaczycie zmieni wam sie myslenie na ten temat nie oceniajcie pochopnie jesli nieogladaliscie tych filmów!!!! NAPRAWDE SA TO NAJPIEKNIEJSZE FILMY :):)
|
|
2008-09-11 16:26:32
|
Dodatki BollywoodOrientuje sie moze ktos gdzie mozna kupic w miare tanio film "U me aur hum" ? Bo jesli nie to bedzie trzeba poczekac moze w gazecie wydadza :P
|
|
2008-09-11 19:08:06
|
Dodatki BollywoodUMAH nie został jeszcze wudany w Polsce, a jako dodatek to MOŻE pojawic sie najwcześniej w II połowie 2009 ( przy duzym szcześciu). Wiec narazie pozostaje ci albo czekanie na wydanie polski albo zamawianie z zagranicy
|
|
2008-09-11 20:10:06
|
Re: Dodatki Bollywoodsoniya: Orientuje sie moze ktos gdzie mozna kupic w miare tanio film "U me aur hum" ? Bo jesli nie to bedzie trzeba poczekac moze w gazecie wydadza :P
Soniya - w grudniu tego roku U, Me Aur Hum ma być wyadny w Polsce, ale już kilka razy widziałam na allegro dwupłytowe wydanie zagraniczne, w cenie podobnej do tej, za jaką są sprzedawane dwupłytowe wydania u nas :).
|
|
2008-09-12 13:43:45
|
Dodatki BollywoodDzieki ;) Chyba jednak poczekam jeszcze kilka lat az wydadza w gazecie. Pzdr.
|
|
2008-09-12 17:42:51
|
Dodatki BollywoodNa ume aur hum narazie nie ma co liczyć że wydadzą w gazecie, bardziej obstawiała bym na Fanaa!!!
|
|
2008-09-12 19:56:06
|
Dodatki BollywoodFanee tez bym bardzo chciala ;) Wogole uwielbiam filmy z Kajol
|
|
2008-09-13 16:06:50
|
Dodatki BollywoodKajol to rewelacyjna aktorka wszytkie filmy w których gra są super
|
| 2008-09-13 17:54:22 | Dodatki Bollywood A wie ktoś może czy będzie nie długo w jakiejś gazecie film 'Kuch Kuch Hota Hai'? Bardzo mi na nim zależy, gra w nim moj ulubiony duet, SRK i Kajol ;)
|
|
2008-09-13 18:43:10
|
Dodatki BollywoodFaktycznie Kajol i SRK najlepiej pasuja do siebie ;P A co do filmu to chyba wszyscy na niego czekamy, ale na razie nie ma co liczyc, bo niedawno pojawilo sie wydanie kolekcjonerskie
|
|
2008-09-13 19:50:52
|
Dodatki BollywoodTeż czekam na film Kuch Kuch Hota Hai ale chyba tak szybko sie go nie doczekamy..;( szkoda
|
| 2008-09-13 21:45:08 | Dodatki BollywoodBŁAGAM : OM SHANTI OM, TAARE ZAMEEN PAR, x) Uwielbiam te filmy są niesamowite ^^
no i zapomniałam jeszcze DIL TO PAGAL HAI z SRK i Madhuri dixit x)
|
|
2008-09-14 09:51:09
|
Dodatki BollywoodJa najbardziej czekam na ,,Fanaa" i "Dhoom 2". Bardzo bym chciała je mieć
. ,,Kuch Kuch Hota Hai,, mam . Choć sama bym go nie kupiła, bo trochę drogi . Babcia mi go kupiła i jestem happy .
|
|
2008-09-14 11:45:02
|
Dodatki BollywoodSonik ja też chcę taką babcię ;)
Nie kumam trochę po co ten temat...Piszecie o filmach które chętnie widziałybyśmy w dodatkach do gazet...a o tym przecież do tematu 'Pomóżmy gazetom wydawać dobre filmy bolly' czy coś w tę mańkę. A tak to zamieszanie jest i bałagan.
|
| 2008-09-14 15:08:28 | Dodatki BollywoodJeżeli ktoś jest zainteresowany to wiem na jakiej stronie można zdobyć informacje o Dil To Pagal Hai i Kuch Kuch Hota Hai ;)) Jeśli tak napiszcie do mnie maila. Ja poczekam jeszcze trochę na dodatki, chyba że nie starczy mi cierpliwości ;)) Może odpowiednie osoby tu zaglądają i wpadną na to co fani chcą kupić ;)
|
| 2008-09-15 20:03:31 | Dodatki Bollywoodsą na tej str głównie różne fajne informacje dotyczące filmów Bollywood (dla jasności) ;)
|
|
2010-02-08 20:42:48
|
Dodatki BollywoodJa bardzo lubię oglądać filmy z Shah Rukh Khan i bardzo dużo mam ich na swoim chomiku posiadam takie fikmy z orginalnym lektorem Chamatkar Cuda się zdarzają, Deewana Szalona miłość, Ram Jaane Na drodze miłości i wiele innych a także posiadam takie filmy z lektorem ivona Chaahat, Dil Aahna Hai ,Duplicate ,Guddu ,Hum Tumhare Hain Sanam, Karan Arjun, King Uncle, Koyla, One 2 Ka 4, Pardes, Phir Bhi Dil Hai Hindustan, Raju Ban Gaya Gentieman, Zamaana Deewana, BILLU BARBER zapraszam do mojego chomika oto link http://chomikuj.pl/dessella
|
|
2010-02-19 20:47:42
|
Dodatki BollywoodW Carrefourze można znaleźć bolly filmy tylko po 10 zł! Są nawet wydania 2płytowe, szaleństwo :D Z tego co widziałam: Kroki w chmurach, Dhoom, Dhoom(2dvd) 2, Sapnay - Miłość ma wiele imion, Salaam namaste(2dvd), Sarkar, Baadshah (2dvd), Baazigar (2dvd)
|
|
2010-02-23 19:12:24
|
Dodatki BollywoodHej jeśli jesteście zainteresowani filmami z Shah Rukh Khan to zapraszam po film billu barber z orginalnym lektorem i My Name Is Khan z napisami oto link na mojego chomika http://chomikuj.pl/dessella
|
| 2010-06-07 22:06:18 | oddam filmy w dobre ręceHej, a ja niestety muszę oddać część filmów z mojej kolekcji, ze względu na pustkę w kasie, jesli ktoś byłby zainteresowany to proszę o maila na nova.nike@wp.pl
Oto filmy, które posiadam.Cena to 4,50 lub 5 zł (w zalezności od opakowania, jako, że niektóre opakowania płyt są lekko pęknięte, niestety innych nie było wtedy w sklepach). No i plus koszty przesyłki. - chori chori - zranione serce - miłosne kłamstwa - król serca - moja miłość przyszła mailem - żona dla zuchwałych - szantaż - yuva - bombay - zaufaj mi - nie mów nikomu - stworzeni do miłości - indian babu - piękna kurtyzana - do zobaczenia - taal - gra namiętności - kocham cię
|
|
2010-06-08 15:16:41
|
Dodatki BollywoodHey, hey wszystkim. Dawno mnie tu nie było ech... Ale to jedyna strona jaką znam i wiem że tu są fajne osoby i pomogę ze wszystkim Chciała bym sobie z neta ściągnąć Badmaash Company ale taką wersję wiecie DVD taką ładną xD Prawdopodobnie już jest ale nie wiem gdzie, jak, z skąd ją wziaśc Nie wiecie może? Tylko nie z Chomika bo nie wiem co i jak tam trzeba
|
| 2010-06-08 15:24:15 | Dodatki Bollywood
|
![]() |
![]() |

. ,,Kuch Kuch Hota Hai,, mam
. Choć sama bym go nie kupiła, bo trochę drogi
. Babcia mi go kupiła i jestem happy
.