Forum - Dodatki Bollywood

Dodatki Bollywood

Dodatki Bollywood

Cześć tu możecie dzielić się wrażeniami i nie tylko o swoich ulubionych filmach i dodatkach Bollywood. Mi osobiście najbardziej podobają się filmy z Shah Rukh Khanem oraz Kajol. UĹ�miech

Ja uwielbiam "Żona dla zuchwałych", "Czasem słońce, czasem deszcz", "Coś się dzieje" i inne....

Namaste!!!

Dodatki Bollywood

Cześć, ja najbardziej przepadam, że filmami z Hrithik Roshan i Aishwaryą Rai, chociaż Kajol i SRK też nie pogardzę. Super są filmy Krrish, Eklavya i Jodhaa Akbar, w tym ostatnim HR po raz kolejny zadziwia, i to w dobrym znaczeniu. Chyba urodził się do tej roli. Lekkie kino Bollywoodowe potrafi być bardzo fajne, ale jeśli sięgniemy tzw. ambitne kino z Indii, możemy się przekonać, że robią tam naprawdę piękne, niezapomniane filmy. Szkoda, że tak wielu ludzi gardzi Bolly, chociaż widzieli jeden albo wcale, i nie próbują dać temu kinu należnej szansy. A ono przecież nie tylko bawi i wzrusza, ale też czaruje, uwodzi i zachwyca.

Dodatki Bollywood

kino bolly to najleprze kino pod słonce mają oni najpiekniejsze filmy fanka boly jestem juz od 6 lat !! i ludzie którzy niedoceniaja tego kina to napewno niewidzieli zadnego filmu albo widzieli jakis kiepski !! z mojej rodziny i znajomych nikt nie mogł zcierpiec tych filmów jak je oglądałam to głowami kiwali !! dopuki ich nie wytargałam przed tv i byli zmuszeni oglądac zemna te filmy !! mój ojciec najwiekszy wróg filmów  bolly jak usiadł i oglądał zemna te filmy to sam sie popłakał no i mam w koncu spokuj zaden mi juz nie gledzi co ty ogladasz tylko oglądaja ze mna i tak wsumie było z kazdym moim zajomym dopuki ich nie obejrzeli !!! wiec teraz do ludzi którzy gardza bolly przekonajcie sie sami zobaczcie uwaznie jeden lub dwa filmy i zobaczycie zmieni wam sie myslenie na ten temat nie oceniajcie pochopnie jesli nieogladaliscie tych filmów!!!! NAPRAWDE SA TO NAJPIEKNIEJSZE FILMY :):)

Dodatki Bollywood

Orientuje sie moze ktos gdzie mozna kupic w miare tanio film "U me aur hum" ? Bo jesli nie to bedzie trzeba poczekac moze w gazecie wydadza :P

Dodatki Bollywood

UMAH nie został jeszcze wudany w Polsce, a jako dodatek to MOŻE pojawic sie najwcześniej w II połowie 2009 ( przy duzym szcześciu). Wiec narazie pozostaje ci albo czekanie na wydanie polski albo zamawianie z zagranicy

Re: Dodatki Bollywood

soniya:
Orientuje sie moze ktos gdzie mozna kupic w miare tanio film "U me aur hum" ? Bo jesli nie to bedzie trzeba poczekac moze w gazecie wydadza :P

Soniya - w grudniu tego roku U, Me Aur Hum ma być wyadny w Polsce, ale już kilka razy widziałam na allegro dwupłytowe wydanie zagraniczne, w cenie podobnej do tej, za jaką są sprzedawane dwupłytowe wydania u nas :).

Dodatki Bollywood

Dzieki ;) Chyba jednak poczekam jeszcze kilka lat az wydadza w gazecie. Pzdr.

Dodatki Bollywood

Na ume aur hum narazie nie ma co liczyć że wydadzą w gazecie, bardziej obstawiała bym na Fanaa!!!

Dodatki Bollywood

Fanee tez bym bardzo chciala ;) Wogole uwielbiam filmy z Kajol

Dodatki Bollywood

Kajol   to rewelacyjna aktorka wszytkie filmy w których    gra są super

Dodatki Bollywood

A wie ktoś może czy będzie nie długo w jakiejś gazecie  film 'Kuch Kuch Hota Hai'? Bardzo mi na nim zależy, gra w nim moj ulubiony duet, SRK i Kajol ;)

Dodatki Bollywood

Faktycznie Kajol i SRK najlepiej pasuja do siebie ;P A co do filmu to chyba wszyscy na niego czekamy, ale na razie nie ma co liczyc, bo niedawno pojawilo sie wydanie kolekcjonerskie

Dodatki Bollywood

Też czekam na film Kuch Kuch Hota Hai ale chyba tak szybko sie go nie doczekamy..;( szkoda   

Dodatki Bollywood

BŁAGAM : OM SHANTI OM,   TAARE ZAMEEN PAR,

x) Uwielbiam te filmy są niesamowite ^^

no i zapomniałam jeszcze DIL TO PAGAL HAI z SRK i Madhuri dixit x)

Dodatki Bollywood

Ja najbardziej czekam na ,,Fanaa" i "Dhoom 2". Bardzo bym chciała je miećPerskie oko. ,,Kuch Kuch Hota Hai,, mam UĹ�miech. Choć sama bym go nie kupiła, bo trochę drogiNiezdecydowanie. Babcia mi go kupiła i jestem happyĹ�miech.

Dodatki Bollywood

Sonik ja też chcę taką babcię ;)

Nie kumam trochę po co ten temat...Piszecie o filmach które chętnie widziałybyśmy w dodatkach do gazet...a o tym przecież do tematu 'Pomóżmy gazetom wydawać dobre filmy bolly' czy coś w tę mańkę. A tak to zamieszanie jest i bałagan.

Dodatki Bollywood

Jeżeli ktoś jest zainteresowany to wiem na jakiej stronie można zdobyć informacje o  Dil To Pagal Hai i Kuch Kuch Hota Hai ;)) Jeśli tak napiszcie do mnie maila.  Ja poczekam jeszcze trochę na dodatki, chyba że nie starczy mi cierpliwości ;))

Może odpowiednie osoby tu zaglądają i wpadną na to co fani chcą kupić ;)

Dodatki Bollywood

są na tej str  głównie różne fajne informacje dotyczące filmów Bollywood (dla jasności) ;)

Dodatki Bollywood

Ja bardzo lubię oglądać filmy z Shah Rukh Khan i bardzo dużo mam ich na swoim chomiku posiadam takie fikmy z orginalnym lektorem   Chamatkar Cuda się zdarzają, Deewana Szalona miłość, Ram Jaane Na drodze miłości i wiele innych a także posiadam takie filmy z lektorem ivona Chaahat, Dil Aahna Hai ,Duplicate ,Guddu ,Hum Tumhare Hain Sanam, Karan Arjun, King Uncle, Koyla, One 2 Ka 4, Pardes, Phir Bhi Dil Hai Hindustan, Raju Ban Gaya Gentieman, Zamaana Deewana, BILLU BARBER zapraszam do mojego chomika oto link http://chomikuj.pl/dessella

Dodatki Bollywood

W Carrefourze można znaleźć bolly filmy tylko po 10 zł! Są nawet wydania 2płytowe, szaleństwo :D Z tego co widziałam: Kroki w chmurach, Dhoom, Dhoom(2dvd) 2, Sapnay - Miłość ma wiele imion, Salaam namaste(2dvd), Sarkar, Baadshah (2dvd), Baazigar (2dvd)

Dodatki Bollywood

Hej jeśli jesteście zainteresowani filmami z Shah Rukh Khan to zapraszam po film billu barber z orginalnym lektorem i My Name Is Khan z napisami  oto link na mojego chomika http://chomikuj.pl/dessella

oddam filmy w dobre ręce

Hej, a ja niestety muszę oddać część filmów z mojej kolekcji, ze względu na pustkę w kasie, jesli ktoś byłby zainteresowany to proszę o maila na nova.nike@wp.pl
Oto filmy, które posiadam.Cena to 4,50 lub 5 zł (w zalezności od opakowania, jako, że niektóre opakowania płyt są lekko pęknięte, niestety innych nie było wtedy w sklepach). No i plus koszty przesyłki.
- chori chori
- zranione serce
- miłosne kłamstwa
- król serca
- moja miłość przyszła mailem
- żona dla zuchwałych
- szantaż
- yuva
- bombay
- zaufaj mi
- nie mów nikomu
- stworzeni do miłości
- indian babu
- piękna kurtyzana
- do zobaczenia
- taal
- gra namiętności
- kocham cię

Dodatki Bollywood

Hey, hey wszystkim.

Dawno mnie tu nie było ech...

Ale to jedyna strona jaką znam i wiem że tu są fajne osoby i pomogę ze wszystkim

Chciała bym sobie z neta ściągnąć Badmaash Company ale taką wersję wiecie DVD taką ładną xD Prawdopodobnie już jest ale nie wiem gdzie, jak, z skąd ją wziaśc

Nie wiecie może?

Tylko nie z Chomika bo nie wiem co i jak tam trzeba  

Dodatki Bollywood

Partner serwisu: